top of page

Voedzaam én lekker tussendoortje

Foto van schrijver: Mariel GanzeboomMariel Ganzeboom

Chocola... Wie houdt er niet van?! Deze havermout brokken met pindakaas en chocolade zijn voedzaam en tè lekker! Je hebt maar vijf ingrediënten nodig en een koelkast. Super easy. Gauw aan de slag dan kun je over een paar uurtje smullen van deze snicker sensatie.



Wat heb je nodig voor 8 stukken?


10 el havermout

3 el pindakaas

2 el honing

25 gram pure chocolade

1 el olijfolie


Hoe maak je het?


Bekleed een klein vierkant bakje (tupperware of bakvorm) met bakpapier. Laat de olijfolie op laag vuur smelten in een pannetje samen met de pindakaas, chocolade en honing. Voeg de havermout toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over het bakje. Zet het bakje in de koelkast en laat minimaal drie uur uitharden. Snijd het in stukken, repen, blokken, wat je wilt. Eet smakelijk!




 
 
 

Comments


Mariel.jpg

Goosebumps! Ofwel kippenvel.

Waar krijg jij dat van? Van mooie verhalen? Van bijzondere momenten? Van samenzijn met vrienden en familie? Van muziek?  

Ik deel op mijn website Goosebumps graag mijn gedachten over leefstijl, mindset, voeding, reizen en het leven in het algemeen. Om je aan het denken te zetten en misschien zelfs nog wel een stapje verder. Om je te inspireren. Je leven leuker te maken. Waardevoller.

Meer lezen....

 

Blijf op de hoogte!

Bedankt!

bottom of page